Histori personale të përdoruesëve të drogave

E.D rrëfen aventurat e tij të frikshme dhe aspak zbavitëse që kur ishte ende fëmijë, dhe sot adoleshent, ku nën strehën e një të forti, jo vetëm do të mësonte të ishte përdorues droge, por shumë shpejt do të ushtronte edhe prostitucionin te ish gropa e famshme e Hajdin Sejdisë pranë Hotel Tiranës. Të paktën kështu pretendon. Por këto nuk kanë qenë të vetme problemet që ka pasur sepse dhuna fizike dhe psikologjike që uniformat blu kanë ushtruar mbi të kanë lënë edhe gjurmë mbi trupin e tij, edhe pse kanë kaluar muaj e vite. 17-vjeçari E. D na kushton pak kohë pasi merr trajtimin me metadon pranë Aksion Plus dhe nis e rrëfen historinë e tij.......

Ju mund ta lexoni të plotë këtë histori dhe shumë histori të tjera duke klikuar këtu